|
Space4allU nás najdeš vše, co hledáš. |
|
Právě je úte 07. zář 2010 2:25:20
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 18 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
venca
|
Předmět příspěvku: Koupě LCD televize Napsal: pát 30. říj 2009 13:19:38 |
|
 |
| space Budovatel |
 |
Registrován: úte 23. čer 2009 22:50:34 Příspěvky: 779 Bydliště: Kladno
Space money: 560.90 
Daroval thanks: 0 Obdžel thanks: 0
|
|
Jelikož nám odchází stará TV tak uvažuju o koupi LCD.Úhlopříčka +-60cm.Má někdo zkušenosti s nějakou značkou.Co jsem koukal po obchodech tak se mi docela zamlouvá LG a Grundig.Ale pokud má někdo něco lepšího,sem s tim.
_________________ Nafta smrdí a patří do kamen,ale docela i jede  I když vyrostu,nekoupim si Cadiilac 
evolva píše: jj, 40°C a na křižovatce se pere pes a medvěd, no na kladně je blazinec ... a cikán medvědovi ukrad med když se nekoukal, strašny 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
evolva
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: stř 04. lis 2009 20:16:30 |
|
Registrován: pon 15. čer 2009 15:06:27 Příspěvky: 1610 Bydliště: Kladno
Space money: 1,544.20 
Daroval thanks: 6 Obdžel thanks: 4
Odkud nás znáte: Zakladatelka
|
venca píše: Nikdo nemá zkušenosti s LCD televizema? já po pravdě ne, protože já na telefizi koukam ces počítač a v LCD TV se nějak neorientuju 
| Nahoru |
|
 |
|
Raduna007
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: stř 04. lis 2009 22:35:50 |
|
 |
| Moderátor |
 |
Space money: 354.80 
|
venca píše: Nikdo nemá zkušenosti s LCD televizema?  Ahoj já také uvažuji o koupi nové LCD televize a vybírám mezi Panasonicem a Samsungem.. Slyšel jsem že Samsung vyrábí jednu z nejlepších technologií LED, zákazníci jsou s ní docela spokojeni a pochvalují si ji, ale já si koupím asi Panasonic telku LCD ale spíš něakou dražší kolem 30-40tisíc, trochu dotoho zainvestuju... Uvažoval jsem jestli je lepší plazma nebo LCD ale vesměs v tom není skoro žádnej rozdíl. Na filmy je prý dobrá plazma, nejlépe Panasonic, na zprávy LCD...... pokud budeš kupovat levnější tak je možný že ti bude víc spotřebovávat energii než ty dražší, takže se nezapomeň podívat na spotřebu aby ti to nežralo podobně jako rychlovarka,to bys mohl platit v ročním zůčtování i o pár tisíc víc... takže nato bycha.. :naughty:

Bude-li link mrtev, pište PM provedu reupload..!! Reupload mých linků možný.Nepřeju si přepisování mých linků Rip & Relase Raduna007!!
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
venca
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: stř 04. lis 2009 22:44:09 |
|
 |
| space Budovatel |
 |
|
|
Jj i na tu zpotřebu koukam.Nejsem náročnej,takže s úhlopříčkou cca 60cm a cenou do 15tis.Zatim mě zaujal LG a Grundig,ale zatim vyčkávam na na vánoční slevy :joint:
_________________ Nafta smrdí a patří do kamen,ale docela i jede  I když vyrostu,nekoupim si Cadiilac 
evolva píše: jj, 40°C a na křižovatce se pere pes a medvěd, no na kladně je blazinec ... a cikán medvědovi ukrad med když se nekoukal, strašny 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Raduna007
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: stř 04. lis 2009 22:47:09 |
|
 |
| Moderátor |
 |
Space money: 354.80 
|
venca píše: Jj i na tu zpotřebu koukam.Nejsem náročnej,takže s úhlopříčkou cca 60cm a cenou do 15tis.Zatim mě zaujal LG a Grundig,ale zatim vyčkávam na na vánoční slevy :joint:
tjn a možná pak jestli už to nebude všechno pryč, tak bys něco pořídil pak po vánocívh to bývaj taky samý slevy a výprodeje...výprodeje

Bude-li link mrtev, pište PM provedu reupload..!! Reupload mých linků možný.Nepřeju si přepisování mých linků Rip & Relase Raduna007!!
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
BabyTard
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: čtv 05. lis 2009 4:07:41 |
|
Space money: 6.30 
|
mno bude to nahoda, ale pred cca 14ti dny mi tez zacala blbnout starsi TV... po prohlidce tesca v letnanech a shlednuti cen LCD TV me to nejak omrzelo  [glow=red,2,300]ale zatim mam 3 favority[/glow] bezkompromisu jedno z nej LCD na trhu v oblasti +- 60'', nevyhoda je ze TV nedosahuje FullHD rozliseniKód: Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš. nambr tů, FullHD, kvalitni LCD, pekna cena, jen ten design je... proste made in china :/Kód: Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš. a tu je ta co pujde pod stromecek, splnuje naroky jako je spotreba, HD rozliseni, cena, "kvalita"Kód: Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš.
_________________ YouTube fan // so lets visit teh best vloggerz at http://www.youtube.com /shaytards or /ijustine or /barelypolicital
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
venca
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: čtv 05. lis 2009 16:09:34 |
|
 |
| space Budovatel |
 |
|
|
Jo ta poslední vypadá zajímavě.Pro mě ale moc veliká.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
mr.paralen
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: čtv 05. lis 2009 16:58:05 |
|
 |
| Logistik |
 |
Space money: 0.00 
|
Zdravím, omlovám se pozdní reakci, ale chtěl bych upozornit na zn. Panasonic, měli jsme od nich televizi a vydržela ani ne tři roky. Řekl bych, že poslední dobou se začíná prosazovat značka Samsung a taky jeho kvalita. Našel jsem tady na ukázku pár typů. Kód: Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš. Jak vidíte, tak neni problém sehnat do 15.000kč i 84cm uhlopříčku. Hodně štěstí a rozumu při rozhodování 
_________________ V případě porušení Pravidel Fóra ihned KONTAKTUJTE moderátora dané sekce. Dík všem za spolupráci Prášek [img width=150 height=19]http://bannerbreak.com/banners/3/380/125059377019992680.gif[/img][img width=150 height=8]http://rychlost.cz/rs/u2009198531.png[/img]
P.S.: I Vy nám můžete usnadnit práci
Naposledy upravil mr.paralen dne čtv 05. lis 2009 17:20:24, celkově upraveno 1
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
BabyTard
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: pát 06. lis 2009 4:48:51 |
|
|
ja osobne neberu ohled na znacku telky, ale jde mi o zkusenosti uzivatelu, vzhled, a to hlavni je funkce/vykon/rozlis. at je to toyotaa nebo panaphonic vse je montovane v cine, dneska si uz clovek nevybere OT: napriklad dneska sem asistoval pri koupi HTC Touch 2, po rozbaleni se nasla zavada na akumulatoru pristroje, po reklamaci a nasledne vymene vse funguje jak ma, a hadejte co je na krabici napsana ......... Made in China 
_________________ YouTube fan // so lets visit teh best vloggerz at http://www.youtube.com /shaytards or /ijustine or /barelypolicital
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
venca
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: pát 06. lis 2009 18:05:19 |
|
 |
| space Budovatel |
 |
|
|
Jo to máš pravdu že všechno je dneska z číny,hoděj tomu jinej obal a hotovo
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
venca
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: ned 06. pro 2009 18:52:47 |
|
 |
| space Budovatel |
 |
|
Tak sem dneska koukal a koukal a koukal a mam horkýho favorita Grundig.Moc pěknej a je v akci za 8990,- v elektro planeo Kód: Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
BabyTard
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: pon 07. pro 2009 10:14:04 |
|
|
venca píše: Tak sem dneska koukal a koukal a koukal a mam horkýho favorita Grundig.Moc pěknej a je v akci za 8990,- v elektro planeo Kód: Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš. za tu cenu urcite slusna televizka, jen na muj vkus trosku mala, kdyz to porovnam s 24'' monitorem kterej jede na (1920x1080) tak mi to prijde strasne male... ale stejne zadna CZ televizni stanice nevysila ve fullHD tak je to v podstate jedno
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Kaja36
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: pát 12. úno 2010 12:27:44 |
|
Space money: 538.80 
Daroval thanks: 4 Obdžel thanks: 1
|
|
Já jsem měl Tv samsung a měl jsem ji skoro 15 let a fungovala suprově než začala ztracet barvy a divně hučet, tak jsem ji dal pryč a koupil novou SHARP tu mám rok uvidím jak dlouho vydrží.

|
|
| Nahoru |
|
 |
|
venca
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: sob 29. kvě 2010 9:13:42 |
|
 |
| space Budovatel |
 |
|
Tak už je doma.Nakonec padla volba na Samsung.Zatim maximální spokojenost.Ještě pořídit bluray kvůli dilmům v HD a budu spokojenej Kód: Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
323.Hans.626
|
Předmět příspěvku: Re: Koupě LCD televize Napsal: sob 29. kvě 2010 23:41:21 |
|
Registrován: čtv 24. zář 2009 22:57:35 Příspěvky: 695 Bydliště: severočeský zapadákov
Space money: 1,085.50 
Daroval thanks: 1 Obdžel thanks: 1
Odkud nás znáte: pozvánka z icq
|
samsung je dobrá značka. Mám doma starou, hodně starou bednu vod samsungu a až na to že má trošku nazelenalej obraz funguje pořád perfektně. A to bude skoro stejně stará jak já  fakt kvalita max a doporučuju velmi, teď úspěšně slouží rodičům, já přešel na novějšího philipse ale to je fakt mr.ka neskutečná vedle tohohle 
_________________ litr vodky není žádný alkohol a 100km není žádná vzdálenost rejsinki, tuninki, nalepki, drifeti a tak :-)))
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 18 ] |
|